مشاور پرورش شترمرغ

 

 

جو

 مزایای تغذیه ای

 جو یک ماده  خوراکی ایده آل  برای نشخوار کنندگان  و غیر نشخوار کنندگان  محسوب می شود.  میزان  پروتئین  خام  آن بین 6 تا 14% متغییر  بوده ، اما  بطور  متوسط 12-11% پروتئین دارد.  نشخوارکنندگان از  انرژی  بالای  جو که بیشتر از نشاسته  آن ناشی شده  و به میزان زیادی قابل تخمیر است بهره می گیرند  و این امر باعث افزایش  پروتئین  شیر  و تسریع رشد می شود.

استفاده از جو در جیره حیوانات تک معده ای ها مانند خوک و طیور نیز مانند نشخوار کنندگان به منظور تامین  انرزی صورت  میگیرد  اما اگر  هنگام استفاده از جو  در جیره طیور  از آنزیم مناسب ( گلو کاناز)  استفاده  نشود ،  میزان  جو  مصرفی  در جیره باید  محدود گردد.  در مقایسه با گندم،  جو دارای الیاف بیشتر  و نشاسته ی کمتری  بوده و  به همین دلیل ممکن است  برای طیور قابلیت  هضم کمتری  داشته باشد .  ارزش غذایی جو به واریته ،  میزان پروتئین و حجم  دانه آن بستگی دارد.

مشاور تلفنی و دیجیتال پرورش شترمرغ

 

 در صورت استفاده از جو  در جیره نشخوارکنندگان ، میزان کم (حدودا10 درصد )  از آن بدون آنکه تخمیر شود  می توان  از شکمبه عبور  نماید . از نظر کیفی ، جو مثل تمام غلات از کیفیت پروتئین متوسطی برخوردار بوده  و به ویژه از نظر  اسید آمینه لیزین  محدودیت  و یا کمبود دارد.

 جو جهت  تکمیل  علوفه ها مناسب بوده اما در این مورد و بویژه در مورد دانه هایی که عمل آوری  می شوند باید به تعادل مواد معدنی  و ویتامین  جیره توجه نمود .

 جو بطور کلی از نظر ویتامین های  محلول در چربی و ماده معدنی کلسیم فقیر است . باید توجه داشت که عمل آوری دانه های مرطوب  با استفاده از اسید پروپیونیک باعث کاهش بیشتر ویتامین در آنها می شود.

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دفتر توسعه اختراعات و ایده های نوین مکتب العقیله وبگران - آموزش طراحی و توسعه وب بهترین پزشکان گروه سرود"مهدیاران"شهرستان صومعه سرا سما مهتابی به اندام Michelle خاطرات من